ПСЖ - Клермон по ТВ: Къде да гледаме последния мач на Меси в Париж?


ПСЖ - Клермон по ТВ: Къде да гледаме последния мач на Меси в Париж?
Снимка: psg.fr

1778 0

Тази вечер френската футболна общественост e насочила вниманието си към "Парк де Пренс" в Париж, където домакинът - ПСЖ, ще бъде удостоен с рекордната за страната 11-та титла от местния елит. 

Последната среща за сезона (с Клермон) е още по-специална заради очакваното сбогуване между местните запалянковци и легендата на световния футбол - Лионел Меси. В четвъртък на пресконференция наставникът Кристоф Галтие разкри, че това ще бъде последен мач за аржентинеца с "принцовете".

Неговият контракт на "Парк де Пренс" е до края на настоящия месец и няма да бъде преподписан, което ще направи креативния футболист свободен агент за втори път по време на кариерата му. 

Така домакинството на непретенциозния Клермон се очертава като 75-ти двубой за Меси във всички турнири, като преди него успя да се отчете с 32 гола и 35 асистенции. С клуба триумфира 2 пъти в Лига 1 и 1 път за Суперкупата на Франция.

Къде да гледаме ПСЖ - Клермон?

Битката между ПСЖ и Клермон е насрочена за 22:00 часа българско време с останалите 9 двубоя, а домакинството на парижани ще може да проследите пряко по "Нова спорт".

Следете всичко най-интересно от Лига 1 със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички