Официално: Кристоф Галтие се сбогува с Лионел Меси


Официално: Кристоф Галтие се сбогува с Лионел Меси
Снимка: Getty Images

4181 0

Кристоф Галтие даде пресконференция преди последния двубой на ПСЖ от Лига 1 по време на настоящата кампания. Той използва момента, за да официализира, че клубът се разделя с легендата на световния футбол - Лионел Меси. 

Въпросната среща е домакинство на Клермон в събота от 22:00 часа, което ще се превърне и в последния мач на аржентинеца за парижани. Френският наставник похвали легендата и изрази надеждите си, че феновете ще го изпратят по възможно най-добрия начин.

Изказването на Галтие

"Имах привилегията да ръководя най-добрия играч за всички времена. Това ще бъде последният му мач на "Парк де Пренс", надявам се да бъде посрещнат по най-добрия възможен начин. Той беше важна част от отбора през този сезон и винаги беше на разположение. Не намирам за основателни забележките и критиките", категоричен бе Галтие на пресконференцията си.

Постиженията му с ПСЖ

Меси акостира на "Парк де Пренс" през лятото на 2021 г., когато стана ясно, че поради финансовите проблеми на Барселона няма да може да остане в клуба. 

Така за френския колос изигра 74 двубоя, в които се отчете с 32 гола и 35 асистенции. С клуба триумфира 2 пъти в Лига 1 и 1 път за Суперкупата на Франция. 

Вижте рекламната кампания на ПСЖ, която бе обявена едва вчера, а Меси взе участие!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички