Кристиано Роналдо повежда Ал Насър срещу ПСЖ за реванш


Кристиано Роналдо повежда Ал Насър срещу ПСЖ за реванш
Снимка: Getty Images

2167 0

Един от най-авторитетните профили около ПСЖ, които представят новините около клуба на феновете по света - PSG Report, използва социалните мрежи, за да анонсира в петък какво турне предстои на тима през лятото. 

Оказва се, че традиционно преди новия сезон парижани ще пътуват до Азия и по-конкретно Япония. Това е позната дестинация за възпитаниците на Кристоф Галтие, където този път ще изиграят 3 контроли.

Плановете на парижани

От тях обаче само една ще е срещу местен тим - Сересо Осака на 28 юли, а три дни преди това ще премерят сили с Ал Насър, докато пътуването ще завърши с контрола срещу европейския Интер на 1 август, който е финалист в Шампионска лига. 

Именно в контрола между "принцовете" и звездите на Ал Насър и Ал Хилал дебютира Кристиано Роналдо в саудитския футбол през зимата, като тогава хибридният състав отстъпи с 4:5. 

Вечните съперници

Сега обаче надали ще се възобнови съперничеството Кристиано Роналдо - Лионел Меси, след като и за двамата имаше съмнения дали няма да напуснат настоящите си отбори, но това по-скоро ще стори само аржентинецът.

Вижте с каква оферта изкушават Неймар от Саудитска Арабия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички