Новият звезден треньор на ПСЖ: Има една Шампионска лига зад гърба си?


Новият звезден треньор на ПСЖ: Има една Шампионска лига зад гърба си?
Снимка: Getty Images

2707 0

Най-успешният тим във френската Лига 1 - ПСЖ, е близко до постигането на споразумение със следващия наставник на тима, съобщава италианският специалист в сферата Фабрицио Романо. 

Оказва се, че на "Парк де Пренс" е много вероятно като наследник на Кристоф Галтие да акостира носителят на Шампионска лига с Барселона - Луис Енрике

Това изглежда като най-сериозна възможност, след като през последните дни стана ясно, че бившият водач на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман отпада като вариант. До този момент парижани не коментират официално предположенията.

Миналото и бъдещето на Енрике

Романо обаче разкрива, че бившият селекционер на Испания вече е приел работата и обсъжда евентуалния си щаб на "Парк де Пренс", към който ще има високи очаквания. 

Припомняме ви, че именно испанецът изведе последния звезден тим на Барселона до успех в Шампионска лига през 2015 г. Той остана начело в клуба от 2014 до 2017 г. Води каталунците в 181 срещи, а активът на тима е 138 победи, 22 ремита и 21 загуби.

Вижте какво е бъдещето на Килиан Мбапе във футбола, според майката му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички