Двама се карат, Юнайтед печели: Мбапе пред трансфер на "Олд Трафорд"?


Двама се карат, Юнайтед печели: Мбапе пред трансфер на "Олд Трафорд"?
Снимка: Getty Images

22155 0

Изненадващ обрат може да придобие бъдещето на голямата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. По всичко личи, че френският национал е решил да изкара следващия сезон на "Парк де Пренс", а след това да премине в Реал Мадрид като свободен агент, но това може да не се случи.

Схемата на ПСЖ

Според "Daily Mirror" нападателят може още през сезон 2023/24 да се озове в Манчестър Юнайтед. Това ще се случи, ако шейх Джасим успее да купи английския гранд. При такива обстоятелства катарските собственици на ПСЖ ще са готови да продадат звездата си на "Олд Трафорд".

Какво налага това решение?

Както стана ясно, Мбапе е обявил пред ръководството на парижани, че няма да удължава настоящия си договор с тях. Така през лятото на 2024 година той ще стане свободен агент и клубът, вложил в него стотици милиони, няма да получи и цент.

Това не оставя избор на катарците, освен да го продадат още това лято. Фаворит за следващ клуб на звездата е Реал Мадрид, но ръководството на ПСЖ няма много добри отношения с колегите си в Мадрид. Те предпочитат да се договорят със сънародника си шейх Джасим.

Юнайтед са отчаяни

Манчестър Юнайтед има отчаяна нужда от нов нападател на високо ниво, но към момента удрят на камък с опитите си да вземат Хари Кейн от Тотнъм или Виктор Осимен от Наполи. А ето кой е резервният вариант за Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички