"Нов диамант в Париж": Първи думи от Лионел Меси като играч на ПСЖ (ВИДЕО)


"Нов диамант в Париж": Първи думи от Лионел Меси като играч на ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5532 0

Лионел Меси вече официално е играч на френския ПСЖ и е подписал договор с клуба, който ще бъде валиден до 2023 г., но в него присъства и клауза, според която споразумението може да бъде удължено с още една календарна година - до лятото на 2024!

Късно във вторник вечер (10 август) парижани побързаха да се изфукат със звездното си ново попъление и първо публикуваха снимка, на която Меси позира с тъмносиния екип, а малко след това и видео, което бе озаглавено "Нов диамант в Париж":

Впоследствие бяха публикувани и първите думи на Лионел Меси като играч на френския гранд:

"С нетърпение чакам да започна новия етап от моята кариера. ПСЖ като клуб напълно отговаря на моите амбиции. Знам колко талантливи играчи са събрани тук. Изпълнен съм с желание всички заедно да изградим нещо прекрасно за клуба и за феновете. Нямам търпение да стъпя на терена на "Парк де Пренс", каза Меси.

"Радвам се, че Меси се присъедини към нас. Приветстваме Лионел и семейството му в Париж. Той не скриваше желанието си да продължи да се състезава на най-високо ниво и да печели трофеи. Нашата цел като клуб е същата. Трансферът на Меси е продължение на успешната ни стратегия. Под ръководството на нашия изключителен треньор и неговия щаб чакам с нетърпение момента, когато този отбор ще влезе в историята", заяви пък президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички