Лионел Меси, Килиан Мбапе, Неймар - плашещият отбор на ПСЖ за сезон 2021/22, но това не е всичко


Лионел Меси, Килиан Мбапе, Неймар - плашещият отбор на ПСЖ за сезон 2021/22, но това не е всичко
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

10677 0

През сезон 2021/22 френският гранд ПСЖ ще изглежда по-внушаващо и плашещо за своите противници отвсякога! 

След като през настоящото лято в Париж акостираха редица големи имена, голяма част от които безплатно, вече стана ясно и че суперзвездата на световния футбол Лионел Меси ще облече екипа на парижани.

И докато футболните запалянковци нямат търпение да видят как Меси, Неймар и Мбапе ще играят заедно на терена, то опасността за противниците на ПСЖ далеч няма да идва само от тях тримата...

Лятото започна ударно за клуба и той привлече Жоржиньо Вайналдум като свободен агент, след като договорът му с Ливърпул изтече. Последва трансфер на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос - отново без пари. След това Ашраф Хакими пристигна на "Парк де Пренс" от Интер срещу 60 милиона евро...

След края на ЕВРО 2020 ПСЖ обяви и трансфера на вратаря на Италия Джанлуиджи Донарума, чийто договор с Милан вече бе изтекъл. 

Отделно от всичко това, отборът разполага и с доказани имена като защитника Маркиньос и опитните Марко Верати и Анхел ди Мария в средата на терена!

Авторитетното издание "Give me Sport" подреди вероятните титуляри, на които Маурисио Почетино основно ще разчита през новия сезон във Франция и най-вече - в Шампионската лига, където ПСЖ се превръща в абсолютен фаворит за трофея:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички