Изтече първа снимка на Лионел Меси с екипа на ПСЖ, ясен е и номерът му (СНИМКИ)


Изтече първа снимка на Лионел Меси с екипа на ПСЖ, ясен е и номерът му (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

6536 0

Лионел Меси пристигна по-рано днес (10 август) във френската столица Париж и бе посрещнат от стотици привърженици на ПСЖ на летището. 

Впоследствие той премина успешно медицинските прегледи и се отправи към своя хотел, за да бъдат изчистени последните технически детайли около споразумението му с парижани. 

ПСЖ обяви също така, че утре (11 август) от 12:00ч. (българско време) на стадион "Парк де Пренс" ще се състои пресконференция, на която аржентинецът официално ще бъде представен като играч на клуба...

От изтекли снимки в интернет се вижда, че Меси е успял и да посети стадиона на ПСЖ и дори вече носи синия екип с номер 30 на гърба. Както е известно, това беше първият номер, който Бълхата носеше в Барселона преди 17 години!

Минути по-късно парижани качиха и снимка на Меси, на която той позира с фланелката на ПСЖ и написаха, че за тях е удоволствие да съобщят, че са подписали договор с него за срок от 2 години с опция за още една:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички