Вече е официално - Лионел Меси е играч на френския ПСЖ (ВИДЕО)


Вече е официално - Лионел Меси е играч на френския ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5254 0

Суперзведата на световния футбол Лионел Меси официално има нов клуб! След близо 21 години прекарани в Барселона и Испания, в следващите поне два сезона аржентинецът ще носи екипа на френския ПСЖ.

Новината бе съобщена чрез интересно ВИДЕО, публикувано в профилите на парижани в социалните мрежи. На него се виждат 6 златни топки на фона на Айфеловата кула, ръка, която подписва договор и кадри от съблекалнята на ПСЖ, на коите между фланелките на Неймар и Мбапе стои бяло покривало. В краткото видео се виждат още флаг на Аржентина и текст "Нов диамант":

Малко по-рано Лионел Меси бе заснет на летището във френската столица да маха с ръка на стотиците фенове на ПСЖ, които го чакаха да пристигне. 

Известният спортен журналист Фабрицио Романо също сподели в профила си в социалните мрежи снимка на Меси, който носи бяла тениска с фразата "Ici c'est Paris" - "Тук е Париж". По-рано днес Романо съобщи, че контрактът на Меси ще бъде до 2023 г., с опция за удължаването му до 2024 г. и ще получава по 35 милиона евро на сезон + бонуси.

Малко по-късно от ПСЖ публикуваха нов пост в социалните мрежи, в който разкриха, че утре (11 август) от 12:00ч. (българско време) ще се състои пресконференция, а живото предаване ще започне 1 час по-рано - 11:00ч.!

Очакванията са на нея официално да бъде представен Лионел Меси като играч на клуба и да бъдат съобщени подробности за параметрите по неговия договор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички