Заради Лионел Меси: ПСЖ се отказа да взима Пол Погба от Манчестър Юнайтед


Заради Лионел Меси: ПСЖ се отказа да взима Пол Погба от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1751 0

ПСЖ е все по-малко вероятно да направи оферта за полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба по време на този трансферен прозорец.

"Sky Sports News" предаде през юли, че френският гранд се интересува от световния шампион с "петлите" и ще продължи да следи ситуацията, особено ако не подпише нов договор до края на тази година. Въпреки това, предвид факта, че парижани ще разчитат на Лионел Меси от следващия сезон, за да се стигне до сделка за Погба, клубът ще трябва да се раздели или да преотстъпи под наем около десет играчи.

Погба може да подпише предварителен договор с чуждестранен клуб през януари, но е спокоен относно ситуацията си и очаква с нетърпение следващия сезон. Френският национал продължава да има страхотни взаимоотношения с Оле Гунар Солскяр и мениджърът на Юнайтед и треньорите му са еднакво оптимистично настроени относно доброто поведение на играча.

Преговорите с представителите на Погба продължават, но "червените дяволи" са наясно, че той може да не подпише нов контракт този прозорец тъй като французинът не иска да избързва с решението за бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички