Ница - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме мача от френската Лига 1?


Ница - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме мача от френската Лига 1?
Снимка: Getty Images

3091 0

Френският шампион ПСЖ трудно би оставил някой отново да му вземе титлата от Лига 1. Няма как да не отбележим обаче факта, че преднината на Лионел Меси, Килиан Мбапе и компания се стопи значително в последно време.

Последните два кръга са най-скорошната причина за това, след като парижани загубиха и срещу Рен, и срещу Олимпик Лион. Така вторият Ланс вече е на само шест точки от Кристоф Галтие и неговите футболисти. Гостуването за ПСЖ в 30-ия кръг срещу Ница е задължително за спечелване.

И двата отбора имат сериозни проблеми с контузени футболисти. Домакините от Ница няма да могат да използват Атал, Будауи, Диоп, Вити и Лотомба - всички те не са налични за отбора поради различни контузии, които лекуват.

Кристоф Галтие пък няма да може да използва в срещата футболисти като Неймар, Серхио Рамос, Преснел Кимпембе, Карлос Солер и Мукиеле. Не са в перфектно състояние Хуан Бернат и Марко Верати, но все пак може и да играят.

В последните пет официални двубоя във всички турнири между тези опоненти ПСЖ е спечелил на два пъти. В други два случая двата тима са завършвали наравно, а веднъж и Ница спечели. Важно е да се отбележи, че едното реми бе за Купата на страна, като впоследствие Ница продължи след дузпи.

Сега двата отбора се изправят един срещу друг днес (08.04) от 22:00 часа българско време на "Алианц Ривиера". Срещата ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт 2". Ще можете да следите Ница - ПСЖ НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички