Немислимото се случи: Феновете на ПСЖ яростно освиркваха Меси, Неймар също го отнесе (ВИДЕО)


Немислимото се случи: Феновете на ПСЖ яростно освиркваха Меси, Неймар също го отнесе (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5446 0

Немислимото се случи! Лионел Меси, който бе толкова желан от ПСЖ и от привържениците на отбора, усети на гърба си нещо, което не му се бе налагало да изпитва до този момент в богатата си кариера.

Аржентинецът бе много сериозно освиркван от домакинските привърженици на "Парк де Пренс". Те все още не могат да преживеят отпадането от Шампионска лига на осминафиналите, където бяха отстранени от Реал Мадрид.

Техният гняв бе най-вече усетен от две от големите звезди - именно Меси, както и добрият му приятел Неймар. Единствено Килиан Мбапе получаваше овации, а не освирквания, от атомното трио в атака на парижани.

Още когато бе представян съставът, който ще стартира, при споменаването на имената на първо Неймар и после Меси - стадионът мощно бе огласян от неодобрителните възгласи. Това се пренесе и по време на самия мач. Можете да чуете и видите случилото се чрез видеата по-долу в материала.

СЛЕД ПСУВНИ И ОБИДИ: КАК МЕСИ И НЕЙМАР "ОТГОВОРИХА" НА ФЕНОВЕТЕ НА ПСЖ (ВИДЕО)?

Всичко това се случи в срещата срещу Бордо. Как се разви първият двубой на ПСЖ след драмата срещу Реал Мадрид - четете в тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички