След загубата от Реал Мадрид: Фенове на ПСЖ поискаха Ал-Хелайфи да си тръгне


След загубата от Реал Мадрид: Фенове на ПСЖ поискаха Ал-Хелайфи да си тръгне
Снимка: Getty Images

1396 0

Изненадващо или не, привърженици на Пари Сен Жермен поискаха президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи да напусне. Фракцията Collectif Ultras Paris излезе с позиция, в която хвърля вина за отпадането от Реал Мадрид и върху клубния президент.

Сред засегнатите имена в декларацията са и тези на Лионел Меси и Неймар, които играха под равнището си на "Бернабеу". Феновете от фракцията обаче са недоволни и от президента Ал-Хелайфи, като смятат, че той не е точният човек за отбора, макар и да налива огромни средства в клуба след идването си.

„Молим всички присъстващи фенове на клуба да се присъединят към нас в нашите действия без насилие“, пишат те: "Ние нямаме къса памет. Знаем, че завръщането ни се дължи на президента Насър Ал-Хелайфи, няма нищо лично срещу него, но е ясно, че той не е точният човек за президент на клуба."

"Ситуацията сега - продължава изявлението - изисква пълна реорганизация на всички нива и ежедневно присъствие на президента", се казва в изявлението на феновете, които обещават да покажат недоволството си в неделя на „Парк де Пренс“ в мача от Лига 1 срещу Бордо.

Междувременно се появиха информации, че след резила срещу Реал Мадрид Насер Ал-Хелайфи ще "отреже първата глава" в ПСЖ, но тя не е на футболист (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички