"TMW": Меси е нещастен в ПСЖ, мисли как да се върне в Барселона?


"TMW": Меси е нещастен в ПСЖ, мисли как да се върне в Барселона?
Снимка: Getty Images

3836 0

Нападателят на ПСЖ Лионел Меси може да поиска трансфер от клуба в края на сезона, пише "Tutto Mercato Web". Той не е щастлив в Париж, а и ръководството по всяка вероятност не е доволно от представянето му и въздействието му върху играта на тима, посочва италианското издание.

Положението на аржентинеца в богаташкия клуб бе поставено под съмнение след отпадането на отбора от Шампионска лига. Парижани бяха елиминирани от Реал Мадрид в осминафиналите, а Меси беше привлечен до голяма степен за да помогне на французите да спечелят Шампионска лига.

Откакто е в ПСЖ, носителят на 7 награди "Златна топка" не може да се отпуши така, както в Барселона, но поне бележеше в турнира на богатите. Срещу Реал обаче той не се отчете с попадение в двата мача. За последно Меси не се разписа в мач от тази фаза на турнира през февруари 2007 година.

"Tutto Mercato Web" посочва, че ако звездата поиска трансфер през лятото, един от възможните сценарии е да се завърне в Барселона. Как обаче ще стане това, когато каталунците са още финансово затруднени, а Меси има договор до 2023 година, предстои да разберем. Междувременно, Неймар също вероятно ще напусне ПСЖ това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички