Мбапе е подписал с Реал, преди да се изправи срещу тях в Шампионска лига


Мбапе е подписал с Реал, преди да се изправи срещу тях в Шампионска лига
Снимка: Aurelien Meunier/Getty Images

3884 0

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе вече е подписал контракт с Реал Мадрид, твърди журналистът на "Marca" Рамон Алварес. Това се е случило още преди отпадането на парижани от Шампионска лига, където те бяха отстранени от испанския гранд.

Френската звезда е подписал с "Кралския клуб" на 30 януари тази година. При подписването от страна на футболиста е присъствал юрист, а от страна на клуба - директорът Хосе Санчес и вицепрезидентът по икономическите въпроси Педро Хименес.

Мбапе е решил, че мачовете от осминафиналите в Шампионска лига между настоящия и бъдещия му клуб няма да повлияе на неговото решение за бъдещето, заради което е подписал документите. Трябва да се отбележи, че нападателят е играл срещу испанците, вече имайки договор с тях. Това обаче не повлия на представянето му и той игра като професионалист.

През настоящия сезон френският национал вкара 25 гола и направи 14 асистенции в 35 мача за ПСЖ във всички турнири. Ето какво бе поредното доказателство, че звездата продължава кариерата си в Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички