Лионел Меси развалил приятелството между две звезди на ПСЖ?


Лионел Меси развалил приятелството между две звезди на ПСЖ?
Снимка: Getty Images

3711 0

Наскоро Ви съобщихме, че от лятото насам Пари Сен Жермен е разкъсван от напрежение и скандали, което се отразява на представянето на тима (подробности тук). Сега обаче излизат още данни за неразбирателство между звездите на "Парк де Пренс". В основата на новата информация е мегазвездата Лионел Меси.

Според Get French Football News, които се позовават на L’Equipe, идването на аржентинеца в Париж, е оказало влияние върху социалния кръг на Килиан Мбапе. Нападателят бързо се бил сприятелил с Неймар след трансфера си през 2017 година, но сега контактува с него осезаемо по-малко, тъй като бразилецът предпочита компанията на бившия си съотборник в Барселона - Меси.

Според информацията съставът на Маурисио Почетино най-общо се дели на две групи: говорещи френски и испаноговорящи. Към втората група са били привлечени някои други футболисти като италианеца Марко Верати и германеца Юлиан Дракслер. До идването на Меси Мбапе е бил част от втората група, тъй като се е разбирал чудесно с Неймар. В последно време обаче той се е отдръпнал от бразилската звезда и е преминал към първата група. Въпреки тази информация, наскоро френският национал заяви, че е щастлив в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички