Наговорили ли са се? Неймар "копира" думите на Мбапе след 6:1 над Клермон


Наговорили ли са се? Неймар "копира" думите на Мбапе след 6:1 над Клермон
Снимка: Getty Images

1346 0

Двама от атакуващото трио на Пари Сен Жермен - Неймар и Килиан Мбапе, коментираха своята спойка. Вчера бразилецът и французинът вкараха по три пъти при успеха с 6:1 над Клермон в първенството. Аржентинската звезда направи пък три асистенции.

"Много съм доволен от победата. Направих хеттрик, Килиан - също, а Меси направи три асистенции. Прогресираме, но, за съжаление, нашето трио е готово на 100% чак сега, в края на сезона. Остава само едно нещо: да спечелим титлата", заяви Неймар след мача.

"Жалко, че взаимното ни разбирателство се появи едва сега, но имаше много причини за това, много обстоятелства, които доведоха до това забавяне. Но ние чувстваме, че сме опитни играчи и се стараем да помогнем на отбора колкото е възможно повече. Днес се получи", заяви Мбапе.

"Такъв е животът. Понякога печелите, понякога губите. Трябва да продължим да гледаме напред. Имахме някои лоши моменти и болката все още се усеща, но трябва да останем оптимисти. Трябва да покажем, че сме голям клуб, голям отбор, че искаме да печелим трофеи", допълва френската звезда. Междувременно, излезе информация, че босовете на ПСЖ са недоволни от Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички