Милан е новият фаворит за подписа на Депай


Милан е новият фаворит за подписа на Депай
Снимка: Getty Images/Guliver

3215 0

Отборът на Милан е новият фаворит за привличането на нападателя на Олимпик Лион Мемфис Депай. Холандецът е силно свързван с трансфер в Барселона след назначението на Роналд Куман за треньор на отбора, с когото Депай се познава от холандския национален тим.

Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола обаче заяви, че колегата му начело на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е споделил, че испанският гранд не може да плати исканите 28 милиона паунда за 26-годишния футболист. Според ‘Diario AS’ Милан е новият фаворит за подписа на холандския национал. Стефано Пиоли иска да вземе играча, като в замяна „росонерите“ да дадат Лукас Пакета. Депай е в последната година от договора си с Олимпик Лион и няма намерение да подновява контракта си с „хлапетата“.

През изминалия сезон 26-годишният футболист помогна на френския тим да достигне полуфиналите в Шампионската лига. Откакто се присъедини към Лион Депай има 53 гола в 136 мача. А ето как Роналд Куман коментира слуховете за трансфер на Мемфис Депай в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички