Трансферът на Депай в Барселона: Уж е уреден, всъщност не е, но има надежда за него


Трансферът на Депай в Барселона: Уж е уреден, всъщност не е, но има надежда за него
Снимка: Getty Images/Guliver

1617 0

Ситуацията около трансфера на Мемфис Депай в Барселона става все по-заплетена. След като редица медии в Испания, Холандия и Франция, включително и Фабрицио Романо, обявиха, че Лион и каталунците вече имат готова сделка за нападателя, президентът на "хлапетата" Жан-Мишел Олас оспори една от статиите, потвърждаваща сделката. 

"Президентът на Барселона ми каза в неделя, че Барселона страда сериозно заради кризата от Covid-19 и няма възможност да отправи оферта за Депай", написа Олас чрез профила си в Twitter, слагайки под поста си статия за привличането на Депай. Ситуацията обаче е "подвижна" според много от трансферните източници, а договорка всъщност наистина може и да има. 

Мемфис Депай ще стане играч на Барселона, ако каталунците успеят да се разделят с част от играчите, независимо дали с трансферна сума, или по взаимно заглавие. Най-дългоочакваната раздяла е с Луис Суарес и в момента, в който двете страни се разберат, Барса със сигурност ще сключи сделка за Депай. При каталунците се очакват още напускащи, но за да има входящи трансфери, Бартомеу и компания първо трябва да се освободят от част от играчите си. 

Според трансферния специалист - Фабрицио Романо, е категоричен, че причината за забавянето е именно това и че има разбирателство между Барса и Лион за трансфер в размер на 30 милиона евро. Самият играч отдавна се е разбрал за личните си условия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички