Случи се! Меси наказа Манчестър Сити и е с първи гол за ПСЖ - и то какъв (ВИДЕО)


Случи се! Меси наказа Манчестър Сити и е с първи гол за ПСЖ - и то какъв (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

14940 0

ПСЖ изненада английският шампион Манчестър Сити и въпреки че според анализаторите се намира в далеч по-слаба форма от своя съперник, в 74-ата минута френският гранд поведе с категоричното 2:0, неутрализирайки "гражданите".

Футболистите на Пеп Гуардиола така и не намираха ключа, за да преодолеят отбраната на противникоя тим, а парижани атакуваха изключително опасно на контраатаки и създаваха напрежение за Едерсон.

При една от ситуациите се стигна и до дългоочаквано за всички привърженици на ПСЖ събитие - новата мегазвезда на отбора Лионел Меси вкара първото си попадение с екипа на парижани.

Той стори това в 3-ия мач, в който започна като титуляр за Маурисио Почетино и в общо 4-ия, в който взима участие. За да се разпише, Меси размени двойно подаване с друга звезда от нападението на ПСЖ - Килиан Мбапе.

Французинът му върна с едно докосване, а Лионел пое топката отлично, напредна и стреля изключително прецизно, без да остави никакви шансове за намеса на Едерсон. Вижте изпълнението и първия гол на Меси за ПСЖ във видеото по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички