Мбапе вече си избра кой играч да привлече ПСЖ през лятото


Мбапе вече си избра кой играч да привлече ПСЖ през лятото
Снимка: Getty Images

4146 0

Килиан Мбапе иска Пари Сен Жермен да направи нови стъпки за привличането на неговия добър приятел и бивш съотборник - Бернардо Силва, това лято. Португалският национал вече сподели, че ще говори с Манчестър Сити за бъдещето си отново в края на кампанията.

През последните два сезона той помоли Сити да изслушат оферти за него, тъй като иска да се премести по-близо до родината си. Тогава нищо подходящо не е имало за Силва, но ПСЖ беше един от клубовете, които изразиха най-голям интерес към привличането на полузащитника.

Мбапе има все по-влиятелна роля във френския гранд, след като отказа на Реал Мадрид, за да подпише нов договор с парижани миналата година. Ако самият той остане във френската столица това лято, би се радвал Силва да се присъедини към него.

Той прекара ранните си години, играейки заедно със Силва в Монако и ще обсъди с ПСЖ да направи нова оферта за привличането му, когато трансферният пазар през лятото се отвори. Договорът му на "Етихад" обаче е до 2025 г. и Сити едва ли ще го пуснат без сериозна оферта. А следи ли Реал още ситуацията около Мбапе - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички