На Реал Мадрид им писна да си губят времето с Мбапе, само при едно условие може да потърсят трансфер


На Реал Мадрид им писна да си губят времето с Мбапе, само при едно условие може да потърсят трансфер
Снимка: Getty Images

2797 0

От Реал Мадрид вече са просто зрители около ситуацията на Килиан Мбапе в Пари Сен Жермен и не желаят да се намесват в драмата около французина. Директорите, които вземат стратегически решения в клуба, не обръщат никакво по-специално внимание на действията на Мбапе и ПСЖ.

За тях това не е въпрос на гордост или изчакване Мбапе да поиска прошка след случилото се миналия сезон. Реал Мадрид просто не желае да си губи времето, както направи, докато чакаха французинът да вземе решение за бъдещето си миналата година, пише Marca.

Те вярват, че звездата на ПСЖ е играч, който може да направи разликата, но също така са категорични, че Винисиус Жуниор ще бъде бъдещият лидер на Реал Мадрид. От "Бернабеу" показаха това ясно с изгодното удължаване на договора, което предложиха на бразилския национал миналото лято.

От "белия балет" неофициално отричат да са контактували с обкръжението на французина. Те са наясно с неудобната му ситуация във френския клуб, както и че атмосферата в съблекалнята не е никак идеална.  Някои издания вече предположиха, че Мбапе вече се е опитал да си тръгне миналото лято, въпреки че удължи договора си през юни за още две години. Имаше слухове за потенциално напускане, но Реал Мадрид няма никакво желание да подхранва спекулациите.

Мадридчани не смятат да търсят ПСЖ за евентуален трансфер. В случай, че шампионът на Лига 1 изрази желание да преговаря, за да избегне раздялата с Мбапе със свободен трансфер през лятото на 2024 г., Реал Мадрид може да влезе в преговори. Единственият шанс да преговарят за френския национал е, ако парижани му поставят цена и играчът изрази ясно желанието си да напусне. А пред какви проблеми са изправени от ПСЖ - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички