Кристоф Галтие загатна за проблеми между Неймар и Килиан Мбапе: Трябва им време


Кристоф Галтие загатна за проблеми между Неймар и Килиан Мбапе: Трябва им време
Снимка: GettyImages

2126 0

Лидерът в класирането в Лига 1 - ПСЖ, се справя страхотно и за Купата на Франция. "Принцовете" постигнаха безапелационна победа със 7:0 над шестодивизионния Пеи дьо Касел в 1/16-финалния мач помежду им.

Килиан Мбапе "избухна" с цели 5 попадения и асистенция, докато по едно добавиха Неймар и Карлос Солер. Именно бразилецът в последно време изпитваше сериозни трудности на терена, което породи слухове дори за евентуална негова продажба.

Треньорът на парижани - Кристоф Галтие, не говори по този въпрос, но разкри какво е казал на техничаря на полувремето, при резултат 4:0 в полза на възпитаниците му.

"Говорих с Неймар на полувремето, за да се уверя, че ще бъде по-спокоен през втората част. Беше важно да могат да играят заедно с Килиан. Комбинират много и гледат много един за друг. Осъществиха някои интересни неща", коментира наставникът, цитиран от "RMC Sport", отговаряйки на въпрос защо този път избра да запази бразилеца на терена за 90 минути.

"Усетих, че трябва да играят отново заедно", отвърна Галтие, загатвайки за лоша връзка и неразбирателство между двете суперзвезди.

Ето какво каза Галтие и за представянето на самия Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички