Галтие предупреди за Неймар преди големите двубои


Галтие предупреди за Неймар преди големите двубои
Снимка: Getty Images

2211 0

ПСЖ записа изумителна победа над шестодивизионен тим за Купата на Франция през изминалите часове със 7:0, но дори и това не накара старши треньорът Кристоф Галтие да забрави за евентуалните проблеми в съблекалнята.

Пред парижани предстоят изключително тежки двубои през следващия месец, като ще гостуват на Марсилия и Монако в два поредни двубоя, съответно за Купата на Франция и Лига 1, а серията ще продължи с домакинство на Байерн Мюнхен за Шампионска лига. 

Междувременно обаче специалистът е загрижен за състоянието на една от суперзвездите си - Неймар, който видимо още лекува контузия от Мондиала в Катар:

"Неймар получи контузия в глезена на Световното първенство, която го безпокои оттогава. Когато се върна, още изпитваше болка. Сега Неймар полага много усилия, за да се възстанови напълно. Но той още не е готов напълно. Няма гъвкавостта на глезена си", обясни Галтие пред RMC Sport.

Договорът на 30-годишния футболист с френския клуб е до юни 2025 година, въпреки че още преди началото на кампанията имаше спекулации, че може да бъде продаден. Той има 24 мача за ПСЖ през този сезон във всички турнири, като отбеляза 16 гола и направи 12 асистенции.

Вижте срещу какъв ултрас игра ПСЖ за Купата на Франция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички