Историята на живота му: аматьор бе уважен от ултрасите на ПСЖ след 0:7 (ВИДЕО)


Историята на живота му: аматьор бе уважен от ултрасите на ПСЖ след 0:7 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

626 0

ПСЖ премаза шестодивизионния Пеи дьо Касел в понеделник вечер със 7:0 като гост, но вечерта ще остане незабравима за един от играчите на аматьорския тим. Става въпрос за капитана Алексис Змияк, който освен, че се изправи срещу един от най-добрите тимове в света, ами и срещу големите му любимци.

Всъщност частично историята му бе разказана от френското издание Le Parisien още преди първия съдийски сигнал, когато се оказа, че футболистът не е просто фен, а ултрас на парижани от две години. 

Това породи много въпросителни от сорта на това дали няма да играе на част от възможностите си, за да може неговите идоли да продължат безпроблемно и т.н.

До симулативна игра от капитана видимо нямаше нужда да се стига заради голямата разлика в класите, но той попадна под "светлината на прожекторите" след последния съдийски сигнал, когато аматьора се запъти към гостуващия сектор.

Там той опъна шал на ПСЖ с надписа "Ултрас", а верните запалянковци на "принцовете" го оплодираха, докато пееха любимите си песни след разгромното 0:7.

Вижте повече за историята на Змияк като фен на ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички