Мауро Икарди вече е обявил пред ПСЖ дали ще остане


Мауро Икарди вече е обявил пред ПСЖ дали ще остане
Снимка: Guliver/GettyImages

2385 0

Аржентинският нападател Мауро Икарди изглежда, че вече е взел решение за своето бъдеще. Нападателят на Пари Сен Жермен може и да е изиграл последния си мач за френския отбор, след като неговата съпруга и агент Уанда Нара е информирала ръководството на клуба, че той не желае да удължава престоя си на "Парк де Пренс" след края на договора му за наем, съобщава Gazzeta dello Sport.

27-годишният Икарди иска да се прибере в Италия след края на наема си, а това означава, че може повече да не играе за ПСЖ заради временното спиране на сезона заради кризата с коронавируса. Когато епидемията от COVID-19 бъде овладяна във Франция и футболното първенство бъде подновено, е възможно договорът на Икарди с парижани вече да е изтекъл и той да се е прибрал в Италия.

Според италианския спортен ежедневник обаче Икарди може да се изправи пред друг проблем, тъй като най-вероятно наставникът на Интер Антонио Конте няма да иска аржентинеца в състава си. Това означава, че Уанда Нара ще трябва да организира нов трансфер на любимия си и от следващия сезон той най-вероятно ще носи екипа на друг италиански клуб.

До момента той има 20 гола в 31 мача за парижани и е с голяма заслуга за отличния сезон на тима, който води убедително в класирането на Лига 1 и се класира за четвъртфиналите на Шампионска лига.

А каква сума искат парижани от Барселона за Неймар вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички