Мбапе не казал "не" на Реал Мадрид, а само "изчакайте ме още малко"


Мбапе не казал "не" на Реал Мадрид, а само "изчакайте ме още малко"
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

2105 0

Голямата звезда на Франция Килиан Мбапе взе изненадващо за мнозина решение да остане в Пари Сен Жермен. Френският голмайстор бе дълго време считан за сигурно ново попълнение на испанския колос Реал Мадрид, но в последния момент той се отказа от "кралете".

Самият Мбапе многократно намекваше за това, че иска да напусне "Парк де Пренс", за да се присъедини към любимия клуб от своето детство. Когато всички очакваха той да се присъедини към Реал, Килиан шокира с решението си да поднови контракта си с ПСЖ.

Това бе прието изключително остро от всички в Реал Мадрид - от играчите до президента Флорентино Перес. Легендата на Реал Уго Санчес обаче разглежда ситуацията от друг ъгъл. Според бившия нападател Мбапе не е казал "не" на Реал, а единствено ги е помолил да му дадат още малко време.

"Мбапе не каза "не" на Реал Мадрид, а само "почакайте ме още малко", каза Уго Санчес, цитиран от Marca. В Реал Мадрид обаче надали ще чакат още малко за него, тъй като самият Флорентино Перес заяви, че Килиан Мбапе е затворена страница.

Ето болезнените думи, с които Перес коментира провала с Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички