Нападател на Реал Мадрид даде явен знак, че напуска в посока Италия


Нападател на Реал Мадрид даде явен знак, че напуска в посока Италия
Снимка: Getty Images

6518 0

Изглежда все по-вероятно, че нападателят на Реал Мадрид Лука Йович ще се присъедини към италианския Фиорентина. Различни източници посочват, че "кралете" са постигнали споразумение с тима от Серия А за преотстъпване на нападателя за един сезон.

Йович ще облече фланелката на Фиорентина през следващия сезон, като от Реал ще заплащат половината от неговата заплата, а останалата част ще бъде поета от "виолетовите". Самият нападател даде ясен знак, че отива във Фиорентина, след като последва отбора в социалните мрежи.

Лука Йович дойде на "Бернабеу" през лятото на 2019-а за сума от порядъка на 60 милиона евро. Нападателят направи истински фурор с екипа на Айнтрахт Франкфурт и за това бе привлечен в Реал, но престоят му в Мадрид се увенча с неуспех, тъй като не успя да се впише в отбора.

Йович се върна в Айнтрахт под наем през миналата година, а сега ще опита да разгърне потенциала си и в италианския футбол. В Италия се подвизава и Златан Ибрахимович, който е готов да ореже заплатата си, за да остане в Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички