Флорентино Перес отрече Реал Мадрид да е опитвал да привлече норвежката звезда - Ерлинг Холанд


Флорентино Перес отрече Реал Мадрид да е опитвал да привлече норвежката звезда - Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

1648 0

От Реал Мадрид не са се опитвали да привлекат Ерлинг Холанд това лято, обясни президентът на клуба - Флорентино Перес. Норвежецът напусна Борусия Дортмунд в посока Манчестър Сити за около 60 милиона евро, според последни информации. "Кралете" очакваха Килиан Мбапе да подсили нападението им, но в край на сметка, французинът избра да остане в ПСЖ. 

" Нямаше връзка между евентуалния трансфер на Мбапе и такъв на Холанд. Вече имахме Карим Бензема, който е най-добрият нападател в света. Нямаше логика да взимаме такъв изключителен играч като Ерлинг и да го забием на пейката”, заяви Перес пред "Ел Чирингито".

Бензема, който вече е първи капитан на тима, скоро ще започне 14-тия си сезон на "Сантиаго Бернабеу". Французинът е на 34 години, но последните му две кампании бяха може би най-силните му в кариерата.

Заместникът на Карим ще се появи един ден, но не за да бъде резерва", вярва президентът.

Това лято досега Реал Мадрид взе двама футболисти - Антонио Рюдигер (свободен агент) и Орелиан Чуамени (80 + 20 млн. евро). Според Перес други нови повече няма да има, ако преди това някой друг не напусне: " В момента няма място за още попълнения. Но лятото е дълго и всичко може да се случи."

Иначе Перес демонстрира самочувствие, че на него трудно се отказва. " Дали е имало футболисти, които през годините не съм успял да доведа в Реал? Подписал съм с почти всички, които съм искал. А от тези, които бяха наистина добри, привлякох всички. Говорим от Зидан, Роналдо, Фиго, Бекъм и Кака. Бензема пък е единственият, с когото се разбрах вкъщи. Той беше много срамежлив и само кимаше”, сподели с усмивка шефът на Реал.

Вижте още: Какво каза Перес по отношение на Килиан Мбапе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички