Президентът на Реал Мадрид: Това не бе Мбапе, който аз желаех да привлека...


Президентът на Реал Мадрид: Това не бе Мбапе, който аз желаех да привлека...
Снимка: Getty Images

2217 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде интервю за предаването "El Chiringuito", в което засегна редица интересни теми, свързани с Кралския клуб.

Перес говори за провала с привличането на Килиан Мбапе.

"Неговата мечта бе да играе за Реал Мадрид, ние искахме да го направим наш играч още през миналото лято, но не го пуснаха да си тръгне. Той продължаваше да настоява, че иска да стане футболист на Реал, но бързо си промени желанието", заяви президентът на мадридчани.

"Това не бе Мбапе, който аз желаех да привлека, това бе друг футболист, който се е отказал от мечтата си, на когото са му предложили някакви материални неща, за да промени най-съкровеното си желание. Никой в Реал Мадрид не е по-голям от самия клуб".

Бе засегнат и казусът за Суперлигата.

"Разбира се, че проектът е още жив. В момента всичко ще се реши в съда в Люксембург, към когото се обърнахме. Наясно сме, че УЕФА е монопол, но това трябва ли да ни пречи сами да организираме турнири".

Перес отговори на въпрос дали Реал Мадрид е имал интерес към Ерлинг Холанд.

"Ние имаме най-добрата деветка в света, ако бяхме привлекли Холанд - той трябваше да стои на пейката. Също така трябваше да се занимаваме и с откупни клаузи и прочие. В момента това, към което се стремим, е да изградим нов отбор с младите момчета, но в същото време да имаме и подкрепления", заяви Перес.

Президентът на Реал не пропусна да коментира и размириците в Париж на тазгодишния финал на Шампионска лига.

"Това, което се случи, е недопустимо. Пое ли УЕФА отговорност? Защо френското правителство не успя да си свърши работата? Феновете станаха жертви на обири и насилие. Защо бе избран този стадион за финала, като се има предвид, че Париж е огромен и може да се стигне до ексцесии".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза президентът на Ла Лига за два европейски гранда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички