Перес за Барса: Търпение, нещата не могат да се оправят за една нощ


Перес за Барса: Търпение, нещата не могат да се оправят за една нощ
Снимка: Getty Images/Guliver

1386 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес коментира проблемите на Барселона във финансов план. Той нарече каталунците "един от най-великите клубове в света".

"В живота има по-добри или по-лоши икономически ситуации. Барса е един от най-великите клубове в света, чиято стойност е между 4 и 5 милиарда евро. Те може да са в трудна икономическа ситуация, но имат механизмите да продължат напред, всички ние го искаме", започна Перес, цитиран от "Marca".

"Барса е страхотен клуб, според мен ние сме двата най-добри отбора в света и когато играем Ел Класико, ни гледат 600 милиона души. Барселона е клуб, който струва много пари и може да не преживяват най-добрите си времена. Лапорта е на поста малко повече от година, нещата не могат да се оправят за една нощ", продължи бизнесменът.

"Имайте търпение и ще видите, че ще има страхотни Ел Класико. Ние с Лапорта не разговаряме всеки ден, но когато нещо ни притеснява, говорим. Имаме добри отношения", завърши Перес. Тези дни той каза защо не се е опитвал да вземе Ерлинг Холанд в Реал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички