Мбапе е наясно с плановете на ПСЖ за него


Мбапе е наясно с плановете на ПСЖ за него
Снимка: Getty Images/Guliver

5872 0

След разразилия се конфликт между Килиан Мбапе и Томас Тухел  бъдещето на французина в ПСЖ отново се превърна в тема в световните медии. А самият нападател знае точно какви са плановете на парижани спрямо него, информира "Marca".

Toй е наясно, че собствениците нямат абсолютно никакво намерение да преговарят за негов трансфер през лятото и че ще продължат да правят всичко възможно, за да го убедят да подпише нов договор, защото настоящият му изтича през лятото на 2022 година.

Бъдещето на Тухел обаче в ПСЖ не е толкова сигурно. Той ще трябва да убеди собствениците на клуба, че заслужава мястото си с добро представяне в Шампионска лига, която е и голямата цел на френския шампион.

Мбапе, пък, продължава да отказва предложенията на парижани. Той е наясно, че има контрол върху ситуацията предвид малкото оставащо време от контракта му. А трансфер в Реал Мадрид изглежда неизбежен. Вижте защо, както и как ще се осъществи - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички