Играч на ПСЖ е искал да премине в Манчестър Юнайтед през януари


Играч на ПСЖ е искал да премине в Манчестър Юнайтед през януари
Снимка: Guliver/GettyImages

5605 0

Белгийският бранител на Пари Сен Жермен Тома Мюние е имал желание да премине в Манчестър Юнайтед по време на зимния трансферен прозорец. Според ‘Le Parisien’ и ‘Paris United’ 28-годишният футболист, чийто договор с ПСЖ изтича през юни е имал желанието да напусне сегашния си клуб още през миналия месец.

Вече няколко месеца поред Мюние отхвърля предложенията на парижани за нов договор. Манчестър Юнайтед пък на няколко пъти вече искаше да го вземе в редиците си, но интересът към него спадна след трансфера на Аарън Уан-Бисака през лятото. Самият Мюние е фен на „червените дяволи“ от дете и се е надявал, че от „Олд Трафорд“ ще го потърсят с оферта, което обаче не се е случило. Белгийският бранител харесва Париж и се чувства много добре в клуба, но от отбора са го информирали, че те искат просто да удължат контракта му без да получи повишение на заплатата.

Според ‘Le Parisien’ клубът от френската столица вече е направил предложение за нов договор на играча, което обаче Мюние е отказал. Все още не е ясно какво ще е бъдещето на футболиста. А ето какво се случи с още един футболист, който искаше да напусне "Парк Де Пренс" през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички