Звезда на Реал Мадрид коментира слуховете за трансфер в ПСЖ


Звезда на Реал Мадрид коментира слуховете за трансфер в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

4229 0

Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор даде еднозначен отговор на спекулациите за неговото бъдеще в клуба. 19-годишният бразилец заяви, че иска да остане на "Сантяго Бернабеу" и не стои друг вариант на дневен ред пред него. След отпадането на "балета" от Купата на краля Винисиус подчерта, че иска да жъне успехи с бялата фланелка.

"Няма друг избор, искам да остана в Мадрид", отговори Винисиус, запитан за появилите се слухове за интерес от страна на френския шампион Пари Сен Жермен. "Постепенно достигам нивото си на игра от миналия сезон, което през януари и февруари беше много добро", смята бразилецът.

"Искам да продължа по този начин, без контузии. Зидан? Той винаги ми дава нужната увереност, от която се нуждая, както и достатъчно възможности за изява", добави още Винисиус. Бразилецът изигра цял мач при загубата от Сосиедад, като асистира за попадението на Родриго.

Междувременно Зинедин Зидан заяви след мача, че това е най-лошият му ден като треньор на Реал (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички