"Marca" обяви КРАЙ на "сапунената опера": Килиан Мбапе подписва с Реал Мадрид! (вижте детайлите)


"Marca" обяви КРАЙ на "сапунената опера": Килиан Мбапе подписва с Реал Мадрид! (вижте детайлите)
Снимка: Getty Images

9262 0

"Край на сапунената опера" - така авторитетното испанско издание започва своята статия, в която се твърди, че Килиан Мбапе ще подпише договор с Реал Мадрид през идната седмица!

С уговорката, че сделката няма да бъде обявена официално преди края на сезон 2021/22 от съображения за сигурност, "Marca" пише, че усилията на Флорентино Перес да привлече един от най-добрите, а според мнозина и най-добрият, футболист в света в момента, най-накрая са дали резултат...

Информацията на изданието сочи, че Мбапе ще парафира с "белия балет" в средата на следващата седмица (14 - 17 март), като въпросът ще може да се смята за окончателно приключен в петък, 18 март!

Споменава се още, че договорът на Килиан с Реал ще бъде за срок от 5 години (до 2027 г.), а нападателят ще получава по 25 милиона евро на сезон, като в тази сума не влизат никакви евентуални бъдещи бонуси и премии при добро представяне.

Също така, "Marca" твърди, че самото слагане на подпис под споразумението ще гарантира на 23-годишния голаджия между 60 и 80 милиона евро на ръка!!!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Трансферна бомба: ПСЖ събира Килиан Мбапе и Зинедин Зидан?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички