Решението, което бе взето от и вместо Мбапе - чрез Шампионска лига


Решението, което бе взето от и вместо Мбапе - чрез Шампионска лига
Снимка: Getty Images

3478 0

Въпреки съкрушителното поражение на Пари Сен Жермен от Реал Мадрид в осминафинала на Шампионската лига, вторият мач като че ли изясни ситуацията за Килиан Мбапе. Отпадането на парижани показа, че той е взел правилното решение, когато отхвърли офертата на ПСЖ за нов договор, обвързан с огромно възнаграждение, твърдят медиите в Испания. Оттам допълват, че изхвърлянето на ПСЖ от турнира улеснява решението му да се присъедини към Реал Мадрид през идното лято.

Мбапе беше топло посрещнат от привържениците на клуба на "Сантяго Бернабеу" и се отнесоха изключително добре с него по време на престоя му в испанската столица. Местните издания публикуваха видео, ден преди срещата, в което се вижда, че френският национал внимателно оглежда стадиона. В същото време президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи, който избухна срещу съдията, беше бесен след края на мача. ПСЖ отказа оферта от Реал Мадрид на стойност 200 млн. евро за 23-годишния играч през летния трансферен прозорец.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не изпадна в паника, когато клубът в крайна сметка не успя да привлече Мбапе миналото лято. На помощ на Перес се притече и Карим Бензема, който, според вестник "Марка", е направил опит да убеди Мбапе да му стане съотборник и на клубно ниво. Освен това поредна легенда на Реал Мадрид призова Мбапе да дойде в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички