Трансферна бомба: ПСЖ събира Зинедин Зидан и Килиан Мбапе?


Трансферна бомба: ПСЖ събира Зинедин Зидан и Килиан Мбапе?
Снимка: Getty Images

6973 0

От ръководството на Пари Сен Жермен обмислят ключов ход. Според информация на "Тутомеркато", президентът на парижкия клуб Насер Ал-Хелайфи вече е осъществил телефонен разговор със Зинедин Зидан относно опцията Зизу да стане старши треньор на "принцовете".

Сочи се, че в ПСЖ са много разочаровани от отпадането на тима в осминафиналите на Шампионска лига. Парижани отстъпиха с 2:3 общ резултат на Реал Мадрид след обрат. Като се визира, че е много възможно Зидан да смени скоро Маурисио Почетино начело на Пари Сен Жермен.

Акцентира се, че Зизу е футболен кумир на Килиан Мбапе и ако Зидан поеме ПСЖ, вероятността Килиан да преподпише с клуба се увеличава. Както е известно, настоящият контракт между звездата Мбапе и "принцовете" изтича в края на сезона. Зинедин Зидан също така е 3-кратен пореден първенец в ШЛ като наставник на Реал М, а именно титлата в този турнир се сочи като основен приоритет за ПСЖ.

Килиан Мбапе пък реагира много достойно след отпадането на Пари Сен Жермен от ШЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички