Дръзкото пророчество на Модрич, вдъхновило Реал за обрат над ПСЖ в Шампионска лига


Дръзкото пророчество на Модрич, вдъхновило Реал за обрат над ПСЖ в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

2681 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич изигра страхотен мач за Реал Мадрид, който направи невероятен обрат и изхвърли Пари Сен Жермен от Шампионската лига в сряда вечер с резултат 3:1. Оказа се, че 36-годишният футболист е пророкувал преди мача на свой приятел какво ще се случи, ако Реал Мадрид победи парижкия клуб.

В сряда Поли Ринкон от El Partidazo de COPE разкри собствената си прогноза за кампанията на "лос бланкос" в Шампионската лига, ако те победят ПСЖ. "Казах го в тази програма, ако Реал Мадрид спечели мача, ще триумфира в турнира. Не се съмнявам" - заяви той. В отговор Пако Гонсалес заяви, че Модрич е изказал същото мнение.

"Това, което току-що казахте, Поли, (Модрич - бел. ред.) сподели на мой приятел вчера: "Ако победим ПСЖ, ще спечелим Шампионска лига", завърши той.

Хърватският национал се устремил към петия си медал от Шампионска лига и беше в центъра на бурните празненства в съблекалнята след края на мача. Вижте как маестро Модрич се отличи с гениална игра на терена и "луда" радост в съблекалнята на Реал (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички