Президентът на френския футбол: По-добре Мбапе да не ходи в Реал Мадрид


Президентът на френския футбол: По-добре Мбапе да не ходи в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2700 0

Президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Грае посъветва футболистът на ПСЖ Килиан Мбапе да поднови договора си с клуба и да остане във Франция, за да преследва мечтите си. Към 23-годишният играч има засилен интерес от страна на Реал Мадрид, тъй като договорът му е до края на сезона.

"Искам Килиан да остане в Париж", казва Льо Грае пред Ouest-France. "За френския футбол е по-добре да имаш в лигата си един от най-добрите играчи в света, ако не и най-добрия.

Той има по-големи шансове да спечели "Златната топка" с отбора в който играе сега, отколкото другаде. Когато сменяш клуба, винаги трябва да се адаптираш към средата. ПСЖ е в серия от загуби, но все още е велик отбор", каза още президентът. 

Междувременно Мбапе изрази разочарованието си след поражението на ПСЖ с 0:3 от Монако в Лига 1 миналата седмица.

"Целта е да се стремим към десетата титла", каза той."Останалото е без значение. Дори да спечелим с 8:0 или 9:0, хората ще продължат да мислят за отпадането от Шампионска лига. Трябва да продължим да бъдем професионалисти и да се уважаваме взаимно и по същия начин да се отнасяме към феновете и нашите семейства", завърши френският национал. Той коментира по култов начин бъдещето си в клуба от Париж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички