Трансферна бомба - Погба на въпрос за трансфер в ПСЖ: Защо пък не?


Трансферна бомба - Погба на въпрос за трансфер в ПСЖ: Защо пък не?
Снимка: Getty Images

3244 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба намекна, че е готов да смени фланелката на Манчестър Юнайтед, и то... с тази на френския Пари Сен Жермен. Договорът му с "червените дяволи" е до края на сезона и засега няма индикации, че той иска да преподпише.

Запитан дали би подсилил тима от Париж, той коментира "Защо не? Винаги е хубаво да играеш със съотборниците си в националния отбор и в клуба", коментира Погба. 29-годишният играч в последната година е обект на спекулации, като се твърди, че най-сериозен интерес към него има от страна на Реал Мадрид и ПСЖ. Французинът не е отричал, че е особено поласкан от интереса от "белия балет". 

Той определи за разочароващата кампания 2021-22 за Манчестър Юнайтед, която удължи чакането им за спечелване на трофей: "Трябва да бъда честен, последните пет сезона не ме задоволиха, наистина никак. Тази година е мъртва, няма да спечелим нищо", заяви юношата на тима (цялото интервю тук).

Халфът изрази разочарованието си от ситуацията на "Олд Трафорд", където често му се налага да бъде използван на различни позиции. "Нормално е да усещаш разликата в Манчестър Юнайтед, защото е трудно да бъдеш постоянен, когато често се сменя позицията ти, системата на отбора или партньорите ти", каза oще френската звезда. 

"Разбирам се много добре с треньора на Франция Дидие Дешан, той ме поставя на позиция, която познавам, но в Манчестър Юнайтед наистина ли играя където трябва? Задавам въпроса, но нямам отговор" завърши той. Наскоро Погба даде интервю, в което посочи главният виновник за трудните моменти в клуба от Манчестър.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички