L'Equipe: ПСЖ и Кристоф Галтие се разделят след края на сезона


L'Equipe: ПСЖ и Кристоф Галтие се разделят след края на сезона
Снимка: GettyImages

1979 0

Френският гранд ПСЖ и треньорът на тима Кристоф Галтие почти сигурно ще се разделят след края на настоящата кампания, твърди авторитетното издание "L'Equipe".

Според информацията раздялата е била очаквана, тъй като френският специалист не е успял да изпълни голямата цел, а именно - да изведе тима до трофея в Шампионска лига.

Припомняме, че ПСЖ отпадна още в осминафиналната фаза на най-комерсиалния европейски турнир, след като бе отстранен от Байерн Мюнхен по-рано през кампанията.

Галтие зае овакантеният пост през изминалото лято, след като парижани уволниха Маурисио Почетино, който също не успя да изпълни голямата цел. ПСЖ на практика защити титлата си в Лига 1, но това все още не е официално заради головата разлика с втория в таблицата.

Кой ще наследи Галтие?

Очаква се управата на тима да се събере в следващите дни и да започне разговори за новия треньор. Най-различни източници спрягат имена като Жозе Моуриньо и Луис Енрике за наследници на френския специалист. И двамата треньори са печелили Шампионска лига преди и вероятно знаят какво трябва, за да се стигне до успех там.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Юнайтед разкри дали води разговори с Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички