Реал Мадрид с план за Килиан Мбапе, няма да плати и 1 евро за него


Реал Мадрид с план за Килиан Мбапе, няма да плати и 1 евро за него
Снимка: Getty Images

3999 0

Реал Мадрид има ясен, точен и категоричен план относно привличането на Килиан Мбапе. И той не включва плащането трансферна сума. Не е тайна, че французинът е сред топ приоритетите за мадридския клуб, но до този момент двете страни постоянно се разминават.

Как може Реал Мадрид да подпише с Мбапе безплатно

Има една граница, която 14-кратните победители в Шампионска лига не желаят да преминат, твърди "AS". Мадрид иска Мбапе, но не планира да плаща каквато и да е такса за него. От "Бернабеу" смятат да изчаката лятото на следващата година, когато Мбапе може да си тръгне като свободен агент.

"L'Equipe" по-рано обяви, че договорът на французина не е до 2025 година, както първоначално бе обявено. Мбапе може да се възползва от специална клауза, която му позволява да напусне като свободен агент една година по-рано - 2024 г. Това решение трябва да вземе до 31 юли 2023 година.

Именно след тази информация от Реал сериозно са "наострили ушите" и готвят плана си за привличането му. Ако отговорът все още е "не" ктм ПСж до гореспомената дата, тогава той ще може да говори с потенциални нови отбори от 1 януари 2024 г. Разбира се, Реал Мадрид е наясно с това и знае, че това ще промени всичко в дългосрочното им преследване на капитана на Франция.

Ще наддава ли Реал Мадрид за Мбапе това лято?

На първо място, няма шанс "Лос Бланкос" да направят оферта от няколко милиона евро за нападателя това лято, както направиха миналото, когато бяха готови да се разделят със 180 милиона евро.

Второ, те ще влязат във всички потенциални преговори от позицията на силната страна. Мбапе вероятно ще трябва да сам да говори с Реал Мадрид заради факта, че ги пренебрегна миналото лято. Във Франция са категорични, че Мбапе няма намерение да промени решението и този път наистина ще напусне "Парк де Пренс".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички