Челси, Тотнъм...: Трикратен носител на Шампионска лига си избира между грандове от Висшата лига пред ПСЖ


Челси, Тотнъм...: Трикратен носител на Шампионска лига си избира между грандове от Висшата лига пред ПСЖ
Снимка: iStock

1477 0

3-кратният носител на Шампионска лига с Реал Мадрид - Кейлор Навас, който е собственост на ПСЖ, видимо е решил да продължи кариерата си извън "Парк де Пренс", съобщават от Foot Mercato.

Той много условно е част от парижани, след като в течение на настоящия сезон изцяло загуби титулярната си позиция, спрямо Джанлуиджи Донарума и поради тази причина бе взет от Нотингам Форест под наем до края на сезона. 

Ситуацията около играча

С изключителните си изяви в рамките на няколко двубоя костариканецът доближи "червените" до оцеляване във Висшата лига, като с това и впечатли част от местните грандове. 

Желанията на Навас

Така се стига дотам, че от изданието споделят намеренията на опитния страж директно да остане на Острова и през следващия сезон, като интерес за правата му има. 

За заинтересовани биват посочвани Челси, Лестър, Брентфорд и Тотнъм, докато контрактът му с парижани е до края на следващия сезон и през приближаващия трансферен прозорец би бил най-удобният момент за продажба на футболиста. 

Вижте какво шокиращо решение е взел Мбапе около бъдещето си в ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички