Леонардо: ПСЖ загуби около 200 милиона евро заради пандемията


Леонардо: ПСЖ загуби около 200 милиона евро заради пандемията
Снимка: Getty Images/Guliver

1111 0

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо потвърди слуховете, че загубите на клуба заради пандемията от коронавирус са около 200 млн. евро. По-рано той потвърди и че треньорът Томас Тухел ще продължи работата си в клуба, както и звездите Килиан Мбапе и Неймар, а Единсон Кавани и Тиаго Силва ще си тръгнат.

"Пандемията засегна цялата планета и се отрази на всички сфери от живота. Без съмнение, това ще се почувства и на трансферния пазар. Кризата заради коронавируса влоши финансовото състояние на много клубове, това се отнася и за нас. Хората говорят, че сме загубили около 200 млн. евро. Да, вероятно сумата е близо до тази", заяви Леонардо.

"Не вярвам, че през лятото ще се реализират трансфери над 100 млн. евро, тъй като никой не може да си позволи да харчи такива пари, дори ПСЖ. Имаме доста сериозни финансови загуби. Трябва да бъдем креативни и да търсим футболисти, които не са толкова скъпи. Независимо от това кой си тръгва, с няколко промени нашият отбор може да остане конкурентоспособен", завърши той. А какво е причинила пандемията на Анхел ди Мария вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички