Спортният директор на ПСЖ защити Мбапе от нападките, че е "разглезено хлапе"


Спортният директор на ПСЖ защити Мбапе от нападките, че е "разглезено хлапе"
Снимка: Guliver/GettyImages

2108 0

Спортният директор на ПСЖ Леонардо защити Килиан Мбапе от критиките след бурната му реакция преди седмица, когато Томас Тухел реши да го смени. Той се опита да успокои ситуацията около играча особено, след като с пълна сила продължават и спекулациите за негов трансфер в Реал Мадрид.

"Чувам разни разни неща за Мбапе и неговата личност, които ме карат да се чувствам наистина неудобно. Ако един играч напусне терена и започне веднага разговори с треньора, окей, той има вина. Ще говорим и уредим това нещо. Но да казват, че е разглезено хлапе? Не мога да го приема това", заяви Леонардо.

"Той е очарователен и много отдаден, фантастичен играч", допълни спортният директор. Мбапе сформира страхотен тандем с Неймар, като двамата имат 38 гола във всички надпревари. "На върха има четирима играчи - един 35- годишен, един 32-годишен и още двама, които са на 28 и 21 години", сподели още той, визирайки Роналдо, Меси, Мбапе и Неймар. 

Междувременно, появиха се информации, че един от играчите на френския шампион е имал желанието да премине в гранд от Англия през зимния трансферен прозорец. За кой играч и кой отбор става въпрос - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички