Леонардо: Мбапе е бъдещето на Пари Сен Жермен


Леонардо: Мбапе е бъдещето на Пари Сен Жермен
Снимка: Getty Images/Guliver

1081 0

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо разкри, че тимът планира да обвърже дългосрочно двете си звезди Неймар и Килиан Мбапе. Двамата нападатели са свързвани с напускане на столицата на Франция през последните месеци, като се говори, че Мбапе може да премине в Ливърпул или Реал Мадрид, а Неймар да се завърне в Барселона.

Шампионът на Лига 1 обаче няма никакво намерение да се разделя с нито един от тях, твърди спортиният директор на ПСЖ Леонардо. „Няма нищо, което да ни подсказва, че те ще напуснат през лятото. И двамата все още имат по две години от настоящите си договори и все още обмисляме как да процедираме с тях в бъдеще. Мбапе е бъдещето на Пари Сен Жермен. Това е нещото, което всички в отбора искат да чуят. Идеалният сценарий за него ще бъде да продължи договора си. Той вече е сред петимата най-добри футболисти в света. Лионел Меси и Кристиано Роналдо са съответно на 32 и 35 години. Неймар е на 28, а Мбапе е на 21 и те са с нас“, заяви бразилецът пред ‘Journal de Dimanche’.

Въпреки че Леонардо е убеден, че двамата играчи ще останат част от Пари Сен Жермен, Неймар и Мбапе все още не са преподписали договорите си, които изтичат през 2022-ра година. Ако двете звезди не пожелаят да удължат престоя си на „Парк де пренс“, парижани ще бъдат изправени пред тежко решение през следващото лято. А ето кой съотборник на Мбапе и Неймар също е на мнение, че двамата ще останат в Париж.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички