Официално: ПСЖ се разделя с Тиаго Силва и Единсон Кавани


Официално: ПСЖ се разделя с Тиаго Силва и Единсон Кавани
Снимка: Getty Images/Guliver

4072 0

Френският шампион Пари Сен Жермен ще се раздели с дългогодишния си капитан Тиаго Силва и нападателя Единсон Кавани. Това потвърди спортният директор на клуба Леонардо, като подчерта, че те ще останат в отбора до приключването на настоящия сезон.

"Идеята ни е да останат с нас до приключването на Шампионската лига през август. И двамата напускат ПСЖ в края на август", сподели Леонардо пред Journal du Dimanche. Кавани и Силва ще напуснат отбора като свободни агенти.

"И двамата създадоха история в ПСЖ. Винаги сме се питали дали трябва да продължим нашия път заедно. Но да, дойде моментът нашата връзка да приключи", каза още спортният директор. Кавани е номер 1 по голове в историята на ПСЖ с 200 попадения. Освен тях двамата от “Парк де Пренс” си тръгват още Тома Мюние, Лайвин Курзава и Ерик Максим Чупо-Мотинг.

Междувременно стана ясно, че ръководството на ПСЖ е намерило заместник на Неймар в случай, че бразилецът напусне Париж (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички