"Като зомби е": Ди Мария загубил съня си и изпаднал в депресия заради коронавируса


"Като зомби е": Ди Мария загубил съня си и изпаднал в депресия заради коронавируса
Снимка: Getty Images/Guliver

1630 0

Лекарят на Пари Сен Жермен е изразил безпокойството си относно крилото на тима Анхел Ди Мария. Според "Le Parisien", той е предал на ръководството, че аржентинецът страда от разстройство на съня и дори от депресия.

Лекарят, чието име не се споменава, е обяснил, че в периода на изолация е установил, че 32-годишният Ди Мария е започнал да страда от безсъние, безпокойство и депресия. Причина за това е спирането на футбола и нормалните тренировки. Тези симптоми са обезпокоили членовете на семейството на футболиста. Съпругата му дори е азказала пред своите близки, че Анхел се държи "като зомби".

Както е известно, Лига 1 беше спряна в средата на март заради пандемията от коронавирус. Впоследствие беше взето решение първенството да не се доиграва. Така ПСЖ беше обявен за шампион, тъй като към момента на спирането на лигата беше първи в класирането. А кой голям клуб иска да отмъкне крилото от ПСЖ вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички