Легенда на Барселона твърди, че Лионел Меси иска обратно на "Камп Ноу"


Легенда на Барселона твърди, че Лионел Меси иска обратно на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images

2350 0

Легендарният нападател на Барселона Ривалдо смята, че завръщането на Лионел Меси на "Камп Ноу" е напълно възможно да се случи през предстоящото трансферно лято.

Бразиелцът смята, че отношенията между Меси и ПСЖ са се влошили през последните месеци. Легендата също призна, че нападателят не е успял да пренесе формата си от Мондиал 2022 в ПСЖ.

"ПСЖ изглежда страда, след като бе елиминиран си от Шампионска лига и  загубиха отново в Лига 1 миналия уикенд у дома от Лион. Лионел Меси беше освиркван за втори пореден мач от феновете на клуба и изглежда, че отношенията между играча и клуба са напрегнати", каза Ривалдо за "Betfair".

"Той не успя да пренесе добрата си форма за аржентинския национален отбор с неговия клуб след Мондиала и изглежда, че никога не е успял наистина да се сближи със съотборниците си в ПСЖ".

"Той пристигна в ПСЖ през 2021 година, след като си тръгна от Барса по финансови причини, но е възможно никога да не е искал да напуска Каталуния. Ще видим какво ще е решението му в края на сезона, но завръщането в Барселона е абсолютна опция на този етап", каза още Ривалдо.

Договорът на Лионел Меси изтича това лято, но от ПСЖ не крият желанието си да удължат договора му. Аржентинецът обаче все още не се е съгласил на нов контракт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Абсурдната причина, поради която Неймар не може да си намери нов отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички