220 милиона? ПСЖ плати над двойно повече, за да има Неймар


220 милиона? ПСЖ плати над двойно повече, за да има Неймар
Снимка: GettyImages

6696 0

През 2017-а година ПСЖ "взривява" футболната общественост, плащайки изумителните 220 млн. евро за суперзвездата на Барселона Неймар. Гръмката сделка все още държи приза за най-скъп трансфер в историята на футбола.

Въпросните дадени пари обаче далеч не са единствените разходи на "принцовете" по привличането на бразилския техничар. От информация на "El Reforma" до момента клубът се е разделил с над 500 млн. евро, дадени само за Неймар.

Причина за това са различни фактори като заплатата му, която начислява около 43 млн. евро годишно, както и отделни такси, комисионни и бонуси.

Въпреки колосалните средства, похарчени за един от най-добрите футболисти на нашето време, слуховете, че и клубът, и феновете са разочаровани от представянето и отношението му, зачестяват.

Бразилецът често бива контузван и отсъства от терените дълго. Освен това, той понася критики относно начина си на живот, играейки компютърни игри и невинаги спазвайки хранителния си режим.

Завръщането на техничаря в ПСЖ след отпадането от Световното първенство в Катар също не донесе нужната промяна. В последните 3 мача на парижани той не съумя да направи каквото и да е, а дори си изкара червен картон поради лошо поведение.

Ето какво мисли да прави ръководството на "принцовете" с Неймар след лошата му форма 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички